- Bortsett fra at Hanne Sørvaag fortsetter å styrke favorittposisjonen med lavere odds, er det nå veldig jevnt mellom de fire andre kjendisdanserne, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

- Til tross for at Cathrine Larsåsen fikk fire tiere av dommerne sist lørdag, tror vi hun havner i duell med Eldar Vågan i neste sending. Det blir i så fall en tøff duell mellom den kanskje mest folkekjære og populærer danseren - Vågan - og ensemblets mest atletiske danser. Hvem som ryker ut er faktisk helt åpent, sier Hanssen. Unibet kan heller ikke utelukke at Ben Adams eller Linni Meister havner i exit-duell. De to har nå vinnerodds fire ganger pengene, mens Larsåsen og Vågan står til 6,50 for seier. Hanne Sørvaag har toppet oddsrankingen siden ballet åpnet i september, og er nå nede i 2,75 for seier i "Skal vi danse". Odds, hvem vinner "Skal vi danse"? (Siste ukes odds i parentes):  

Hanne Sørvaag  2,75 (3,00)
Ben Adams 4,00 (4,00)
Linni Meister 4,00 (4,50)
Cathrine Larsåsen  6,50 (5,00)
Eldar Vågan 6,50 (8,00) 
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.