I forbindelse med Idrettsgallaen 2017 vil det være liv og røre i store deler av Hamar. I fire timer på ettermiddagen får publikum mulighet til å delta på ulike vinteraktiviteter på Stortorget, deriblant boblefotball, skøyter, ishockey, curling og skihopp.

I tillegg kommer skuespiller Anders Baasmo Christiansen for å motta årets Hamarpris.

Arrangørene skal også invitere flere av de nominerte idrettskjendisene til å delta på en miniutgave av Kirkebakken Grand Prix – med humørfylte og uformelle konkurranser opp den lille bakken.

– Nominasjonene til gallaen er klare på onsdag, så da kan vi begynne å planlegge hvem som skal være med. Det vil bli litt stjernefaktor på torget, lover Thomas Mølstad i Hamarregionen Reiseliv.

Mot slutten av arrangementet vil rundt hundre idrettskjendiser og andre «VIP-gjester» ankomme kulturhuset for å varme opp til kveldens galla.

I løpet av ettermiddagen vil det også bli direktesendte TV-bilder på storskjerm på Stortorget. Her får publikum kose seg med det som skjer av vintersport ute i verden. Lokale elever fra Hamar katedralskole står for flerkameraproduksjon og kortreist TV-dekning av det som skjer på torget. Truls Pedersen er dagens konferansier.

Selve idrettsgallaen blir derimot ikke vist på storskjerm.

– For oss er det viktigst å fylle opp CC Amfi på kvelden, sier Mølstad.

HOA-direktør Viggo Sundmoen sier det fortsatt er mange ledige billetter til idrettsgallaen, men at det begynner å bli færre av de beste plassene med servering.

Ordfører Einar Busterud (BBL) sier det nye Stortorget og kulturhuset har gitt Hamar større muligheter til å skape så store og brede arrangementer.

– Tidligere ville ikke slike tilleggsarrangementer som denne idrettsfesten vært mulig, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.