Bækkevold anslår at man trenger 3,84 millioner for å dekke sluttlønn til alle ansatte. Det melder Østlendingen

I tillegg har han kommet fram til at det trengs 300.000 kroner for å dekke andre utgifter. 

Bækkevold legger til grunn at de ansatte i administrasjonen skal ha samme sluttavtale som musikerne som er oppsagt. 

Bråstopp

Tidligere i høst ble det klart at fylkesrådet i Hedmark ønsket å avvikle ordningen Musikk i Hedmark.

De gikk inn for å avvikle driftstilskuddet til ordningen allerede fra 1. januar 2017. Fylkesrådet ville heller opprette et nytt samarbeid med Oppland innen musikksektoren i Innlandet. Saken skal behandles i fylkestinget 25. oktober. 

Allerede før dette har det stormet rundt Musikk i Hedmark, da deres fem musikere fikk sparken tidligere i år. 

Sluttavtaler

Ifølge Østlendingen, skal styret ha godkjent sluttavtaler for alle de gjenværende ansatte (3,4 stillinger).

Det er beregnet at den totale kostnaden vil komme på 3,8 millioner. Det er fordelt på 1,7 millioner i sluttlønn til administrasjonen med daglig leder, og 2,1 millioner i sluttlønn til musikerne.

Styret har sluttet seg til administrasjonens anslag over kostnadene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.