HAMAR
I sesongens andre utgave av QuizDan, som ble sendt på Nrk i går, måtte Hamar-laget, med Gunnar Ree, Håkon Beitnes, Unn Hofstad og Jørn Gulbrandsen se seg slått av Sandnes og Grenland. Men hamarsingene var fullt på høyde med motstanderlagene.
- Det ble rett ut, akkurat som sist. Det var moro å få være med, men jeg ble mektig skuffet over at vi gikk ut. Vi vant nemlig oppvarmingsrundene relativt greit, sier QuizDan-veteran Håkon Beitnes, som deltok sammen med Unn Hofstad også forrige sesong.
Han vil ikke bortforklare, men synes det blåste litt motvind i studio under sending.
- Vi hadde noe uflaks med temaene. Rappere og snowboard er ikke akkurat noe jeg interesserer meg for, humrer han, og var. I går var han sterkt i tvil om det blir en tredje opptreden.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.