Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh utgjør det nye programlederparet, mens stjernekokken Tom Victor Gausdal skal sprøsteke den evinnelige av ribbesvoren. Med sølv i Bocuse d'Or fra 2005 som en av mange meritter bør sprøheten være innenfor rekkevidde.
Ingrid Gjessing Linhave ledet "Sommeråpent" på NRK1 i år og er fast programleder for Nitimen på NRK P1. Hennes makker Kåre Magnus Bergh har i høst ledet NRK1s "Stjernekamp".
Verdens mest repeterte sketsj, "Grevinnen og hovmesteren", er det første som legges inn i kjøreplanen når sendingen planlegges, forteller prosjektleder Vivi Stenberg. Den femti år gamle klassikeren er sendt på NRK hver lille julaften siden 1980. Ethvert forsøk på å fjerne den har ført til seerstorm. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.