Knut fikk stående applaus for tolkningen av Chers «Believe» inne på H3 Arena på Fornebu fredag kveld, under den andre direktesendingen av The Voice 2017.  Som forrige gang var nå mentorene uten makt, og deltagerne måtte kjempe om publikums gunst og stemmer for å rykke videre. 

- Nå føles det veldig godt å være ferdig. Nå er det liksom ikke noe mer jeg kan gjøre, uttalte Kippersund i pausen, før stemmeavslutningen. 

- Jeg er veldig fornøyd. Det er var ting som gikk bedre på prøven, og så var det ting som gikk bedre live.  Jeg er alt i alt veldig fornøyd, fikk til det jeg skulle og hadde det gøy, sier Knut.

Fredag kveld duellerte han mot Team Morten-makkeren Ingeborg Walther, som framførte David Bowies «Space Oddity». Til slutt var det Knut som trakk det korteste strået, og måtte forlate konkurransen. Det samme måtte Olaves Fiskum, Jeremaya John og Magnus Bokn. 

Knut tar The Voice-utstemmingen med godt mot.

- Det hadde vært utrolig gøy å være med videre, men jeg følte jeg gikk ut etter å ha levert det beste jeg har gjort i konkurransen, og mot en utrolig sterk konkurrent, så alt i alt er jeg storfornøyd med reisen, sier tangensokningen, som har fått mange gode tilbakemeldinger på sosiale medier. 

- Det er utrolig koselig å se at folk har hatt en fin opplevelse! Jeg blir rørt av alle tilbakemeldingene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00