Etter opptredenen i kveld var NRKs lytterpanel veldig begeistret for Knut Kippersund Nesdals innsats, og Tarjei Strøm sa følgende: En ny stjerne er født. Norge trenger Knut!

- Jeg er så utrolig stolt. Dette er helt utrolig, sier en overlykkelig Kippersund Nesdal til HA rett etter finalen. 

Kippersund gjorde som Mo i går kveld, og stakk av med seieren i semifinalen. Nå er Kippersund klokkeklar på at Hedmark skal representere Norge i den internasjonalen finalen.

- Om ikke jeg vinner, skal Mo vinne.

LES OGSÅ: - La dere rive med

Låtskriver Jenny Moe fra Brummunddal var tydelig rørt etter at Kippersund Nesdal var kåret til vinner.
- Han hadde en fantastisk attitude. Det var helt surrialistisk, sier hun.

Også på sosiale medier ble det sagt mye lovende om Kippersund Nesdal. Han ble blant annet sammenlignet med Morten Harket. Noe søsteren Johanne-Margrethe er fullstendig uenig i.
- Han er jo mye kjekkere, ler hun stolt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.