For to års tid siden brøt Knut Erik Østgård og kona opp fra Stange og flyttet til øya Andørja i Troms, med Harstad som nærmeste by.

- Jeg hadde lyst til å gjøre noe helt annet enn før, sier han.

Og det har han fortsatt med.

- Vi har ingen planer om å dra her ifra, sier han nå.

- For jeg har funnet en hobby jeg trives med, i tillegg til spillingen.

Nå jobber han i en catamaran med kran midt på.

- Jeg har aldri gjort noe slik før. Men jeg har alltid vært nysgjerrig. Og jeg jobber så mye jeg får til.

Så nå er han stort sett hver dag på jobb, selv om de også er prisgitt været. I forrige uke var det storm.

- Livet her er veldig fjernt fra innlandslivet, sier han.

Return-jubileum

Men om Knut Erik har gått til sjøs, eller hva en skal si, fortsetter han i Return som før. I helga gjør de årets første jobb - i Åre i Sverige. Og til sommeren og høsten venter rundt 20 oppdrag på Return, som er omtrent på samme nivå som det har vært de siste årene.

- Vi tar ett år om gangen, sier Tore Larsen i Return. Men vi har snakket om at 2020 skal bli litt spesielt. For da er Return 40.

- Det vil være gørartig å få gjort noe skikkelig på det, sier Tore Larsen.

VeteraneNE

Knut Erik Østgård har også et annet prosjekt på gang, som er det som kalles Veteranene. Dette gjør han sammen med Ole Evenrud og Dag Ingebrigtsen, og de har gjort en del jobber, som Knut Erik sier.

- Det startet nærmest som en tilfeldighet med å hedre Stage Dolls, sier han.

- Siden har vi fortsatt å gjøre noen jobber, når Return ikke spiller.

Men Knut Erik Østgård har også andre prosjekter på vent. I 2011 utga han soloalbumet «Talas», med tekster på dialekt. «Hedmarkensk er en utmerket språk å synge på. Om en ikke visste det fra før, er det bare å høre på Østgårds Talas», het det i HAs anmeldelse den gangen. Selv har han fortsatt ikke stengt døra for et eventuelt nytt album.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.