Stangesokning og Return-vokalist Knut Erik Østgård måtte lørdag kveld synge opera under NRK-konkurransen "Stjernekamp".

Østgård framførte den ambisiøse "Deh Vieni Alla Fiestra" fra Mozarts "Don Giovanni", og vedgikk før opptredenen at han foretrakk å synge gamle Led Zeppelin-låter hjemme i dusjen.

Etter operadebuten fikk Østgård brukbare tilbakemeldinger fra dommerne, selv om panelet minnet om at dette nok ikke var Return-vokalistens sterkeste side.

Østgård hadde likevel publikum på sin side, og fikk mange nok stemmer til å gå direkte videre til neste runde.

Neste lørdag skal deltakerne bryne seg på gospel og heavy metal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.