Etter fjorårets var det endelig tid for ny førjulsopplevelser i Vang kirke da søskenparet Samuelsen inviterte til "Klassisk julekonsert".

Årets program var som vanlig preget av talenter i verdensklasse, og samtlige artister leverte prestasjoner som virkelig begeistret de om lag 800 frammøtte. 

Measha Brueggergosman er allerede kjent for mange i Hamar-området. Sopranen, som fikk sitt store gjennombrudd etter å ha framført under OL- åpningen i Vancouver, deltok nemlig under den klassiske julekonserten i 2008 og 2010. I utgangspunktet var det den sørafrikanske sopranen Pumeza som var invitert til julekonserten, men hun måtte melde avbud på grunn av sykdom. Measha Brueggergosman målbandt publikum fra første stund da hun mutters alene sang R. MacGimseys "Sweet Little Jesus Boy".

- Vi er glade for å presentere en gammel flamme. Measha har virkelig vendt seg rundt for å rekke dette på så kort frist, og vi er veldig fornøyd med å ha henne med her i kveld, slo søsknene Samuelsen tidlig fast.

Israelske mandolinspilleren Avi Avital sørget også for å imponere under kveldens program. Spesielt etter hans framførelse av Vivaldis "Konsert i d dur" sørget han for både applaus og lovord fra kirkerommet. 

Colleguim Vocale var tradisjonen tro på sin faste plass ved alteret, og Oslo Camerata stilte som kveldens orkester. 

Sammen sørget de for mange høydepunkter i løpet av kvelden. Mari Siljes innsats under Mark Richters "The Four Seasons Recomposed", Avitals nevnte framføring av Vivaldis "Konsert i d dur", Håkon Samuelsen med "Alone" av G. Sollima og Meashas framføring av "Oh Holy Night" var blant innslagene som høstet spesielt stor applaus. 

Se bilder fra julekonserten øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.