6. og 7. oktober er det klart for fest i Hamar, et par uker senere i Elverum.

– Kapasiteten er 2.000 billetter hver dag, sier Bjørkheim.

Det skal bygges et stort telt i Stortorget i Hamar, hvor det skal serveres øl og klassiske tyske pølsemenyer.

– Vi tilbyr et stort utvalg øl, det skal bli ompa-ompa, allsang – og knakende god underholdning, sier Bjørkheim.

Espen Røhne, Venues, som også er knyttet til Eventlaget, forteller at Oslo Blåseorkester er klare for Hamar, og at det vil står flere band, også lokale, på menyen, når teltet og kranene åpnes i oktober.

Det lages også en lokal snaps til Hamars Oktoberfest, og Eventlaget skriver i en pressemelding at det allerede i 2018 vil utvides til en eller to byer ved Mjøsa, i tillegg til Hamar og Elverum.

Billetter legges ut for salg på nettet, men kan også kjøpes i teltåpningen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.