Årets utgave av festivalen byr på band som Meer, Briskebyen Lyttemannslag, The Hoggorms og Popler.

– Vi gleder oss masse til niende runde med musikk og trivsel i Tangenskogen! Som vanlig er det enkle forhold og hjemmelaga stil på arrangementet, det er jo en «utvida hagefest», sier festivalsjef Johanne Margrethe Kippersund til HA.

– Vi er veldig fornøyd med årets fullstappa program, og tror det blir fred og kjærlighet for alle penga, legger hun til.

Festivalsjefen opplyser også om at det blir grillforbud under årets festival på grunn av tørken som har herjet i området i sommer.

– Vi må nok lage enda mere potetsuppe til kafeen i år, legger hun til.

Finnstadfest avholdes i skogen ved Tangen den 20. og 21. juli.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.