- Sondre Lerche har et helt særegent uttrykk, og er en av de absolutt beste låtskriverne vi har her i Norge, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues. Han mener det er på høy tid at Hamar får besøk av låtskriveren fra Bergen.

- Nå er det over ti år siden forrige gang Sondre Lerche spilte i Hamar, og da er det virkelig på tide med et nytt besøk, mener Røhne. Han er samtidig klar på at Lerche kommer med et opplegg som burde fenge de aller fleste som setter pris på live-musikk.

- Lerche kommer til Hamar med fullt band og vrengpedal i kofferten. Det kommer til å bli en skikkelig rockepakke, sier han. Konserten finner sted på Gregers 17.3., og Røhne forteller at lokalene i Grønnegata burde passe Lerche helt perfekt

- Både størrelsen på scenen og publikumskapasiteten var akkurat det Lerche og hans management så etter, forteller han. 

Sondre Lerche gjorde seg bemerket på Bergen-scenen allerede som 13-åring. Han debuterte på storslått vis med albumet "Faces Down" i 2001; et album som sørget for store salgstall i både Europa og Asia, og som også høstet en spellemannspris i klassen årets nykommer. I dag har han gitt ut totalt åtte studioalbum, og hans foreløpig siste album "Please" ble gitt ut i 2014. Den kommende norgesturneen er hans mest omfattende så langt i karrieren, og er første del av en internasjonal turné som vil pågå gjennom hele året. 

Høydepunkter i vente

For Espen Solheim Røhne i Venues har konserthøsten knapt kommet i gang. 29.9. kommer Seigmen til Gregers med et voldsomt show og 15.10. spiller Kvelertak på Scandic scene. Tributebandet Brit Floyd står klare for å levere udødelige slagere på Scandic scene 20.10.

- Dette er konserter som vi har jobbet veldig lenge med, og nå begynner det endelig å skje ting.

- Vi ser allerede at de blir stinn brakke under konserten med Seigmen, og til den konserten har vi kun 30 billetter igjen. Vi har solgt 400 billetter til Kvelertak på Scandic, men vi regner med å selge i alle fall det dobbelte til konserten starter. Til konserten med Brit Floyd er det kun 100 billetter igjen, og for alle som har planer om å være til stede den kvelden er det bare å kaste seg på billettsalget, sier Røhne.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.