– Hadde det ikke vært fantastisk å ha en sånn bil?

Annika Åsen, leder ved Kirsten Flagstad Museum, er ikke i tvil om at den gamle bilen ville vært et kjærkomment tilskudd til samlinga.På Finn.no, kan man nå titte nærmere på vidunderet, en Packard Clipper fra 1939, priset til 250.000 kroner.

– Vi har nok dessverre ikke midler til å kjøpe denne selv, men det ville vært en drøm å ta vare på den. Vi skulle nok ha funnet plass, sier Åsen.

Hun kan fortelle at operasangerinnen eide flere biler i løpet av livet. Den som nå er tilgjengelig har det originale interiøret og er ikke bygget om.

– Vi ønsker å fortelle historien om Flagstad og hennes karriere til folk. En slik gjenstand er verdifull fordi den viser noe av hennes storhet.

Nå håper Åsen at den havner et sted der den blir tatt godt vare på.

– Jeg håper selvfølgelig at den blir tatt hånd om på en god måte. Dessuten håper jeg at den ikke blir stående bortgjemt i en privat samling, men at folk kan få glede av å se den.

Og skulle noen med tilstrekkelige midler trenge hjelp med oppbevaring, bilpleie eller gode historier, da er Åsen klar.

– Vi har jo akkurat feiret 30 år som museum. Bilen hadde jo vært en strålende bursdagspresang da, ler Åsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.