– Det er klart det er gøy, sier Espen Jørgensen – som allerede nå vet at Hamar kino kommer til å selge flere enn 200.000 billetter i 2016. En måned står igjen av året, med flere gode filmer på plakaten – og ikke minst med jula som en bra kinotid.

– Vi må nok tilbake til 70-tallet for å finne et år med flere enn 200.000 kinobilletter solgt i Hamar, sier Espen Jørgensen.

Kongens rekord

Filmen «Kongens Nei» satte også en rekord ved Hamar kino forrige måned. I nyere tid har ikke en enkelt film solgt så mange billetter. 20.872 billetter var solgt til «Kongens Nei» da november ble desember. Forrige rekord hadde «Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa» med 20.258 solgte billetter. En film som «Max Manus» solgte 19.400 billetter.

Snekker'n 

Filmen «Snekker Andersen og Julenissen» topper november-lista ved Hamar kino. 5.591 billetter ble solgt i november. På andreplass på novemberlista er «Fabeldyr og hvor de er å finne» med 2.618 solgte billetter, og på tredjeplass er «Børning 2» med 2.207 solgte billetter. På fjerdeplass er «Kongens Nei» med 2.126 solgte billetter. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.