Hamar
19-åringen flyttet til Stange da hun begynte på dramalinja ved Stange videregående, og det var en audition der som startet det hele.
Rett før russetiden kom et castingbyrå til skolen for å finne noen til en rolle i serien «Spesialenheten».
Isabel hadde ingen god dag, og derfor ingen planer om å gå på auditionen, men da hun tilfeldigvis gikk forbi tenkte hun; «jeg kan da prøve».
- Gjett om jeg er glad for det nå!
Hun fikk ingen rolle i «Spesialenheten», men hun imponerte, og noen uker senere tilbød castingbyrået henne en liten rolle i serien «Dag», sammen med Anders Baasmo Christiansen.
- Det var en klein rolle. «Bendik» (spilt av Anders, red.anm.), hadde kjøpt nye pupper til datteren til sjefen - og det var meg, sier Isabel og ler.

Gråt av glede

Etter den kleine debuten ble Isabel oppfordret til å møte opp på auditionen til «Flukt». Noen uker senere ble hun så spurt om å komme på kostymeprøve.
- Det var først da jeg sto der omringet av tre syersker, at jeg skjønte at jeg hadde fått rollen som «Signe» i filmen. Da felte jeg en tåre. Tenk at jeg skulle få denne muligheten, når det er så mange andre flinke skuespillere der ute.
I «Flukt» blir vi tatt med tilbake til 1300-tallet. Ti år etter Svartedauden blir familien til «Signe» drept av nådeløse banditter.
- Signe skjønner hun må flykte, og hun blir raskt både modig og moden, sier Isabel.
Det mest utfordrende med å være filmskuespiller er at man hele tiden blir avbrutt.
- Da er vanskelig å holde fast ved karakterens følelsesregister.
19-åringen håper å komme inn på Statens Teaterskole, men hun føler seg ikke helt klar ennå, og vil derfor ta et år på folkehøgskole først.
- Vil vi se deg i flere filmer?
- Jeg drømmer jo om det. Innspillingen er det kuleste jeg har vært med på. Da jeg kom hjem ble jeg nesten deprimert fordi jeg var sikker på at jeg aldri kom til å oppleve noe så kult igjen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.