Hamar
19-åringen flyttet til Stange da hun begynte på dramalinja ved Stange videregående, og det var en audition der som startet det hele.
Rett før russetiden kom et castingbyrå til skolen for å finne noen til en rolle i serien «Spesialenheten».
Isabel hadde ingen god dag, og derfor ingen planer om å gå på auditionen, men da hun tilfeldigvis gikk forbi tenkte hun; «jeg kan da prøve».
- Gjett om jeg er glad for det nå!
Hun fikk ingen rolle i «Spesialenheten», men hun imponerte, og noen uker senere tilbød castingbyrået henne en liten rolle i serien «Dag», sammen med Anders Baasmo Christiansen.
- Det var en klein rolle. «Bendik» (spilt av Anders, red.anm.), hadde kjøpt nye pupper til datteren til sjefen - og det var meg, sier Isabel og ler.

Gråt av glede

Etter den kleine debuten ble Isabel oppfordret til å møte opp på auditionen til «Flukt». Noen uker senere ble hun så spurt om å komme på kostymeprøve.
- Det var først da jeg sto der omringet av tre syersker, at jeg skjønte at jeg hadde fått rollen som «Signe» i filmen. Da felte jeg en tåre. Tenk at jeg skulle få denne muligheten, når det er så mange andre flinke skuespillere der ute.
I «Flukt» blir vi tatt med tilbake til 1300-tallet. Ti år etter Svartedauden blir familien til «Signe» drept av nådeløse banditter.
- Signe skjønner hun må flykte, og hun blir raskt både modig og moden, sier Isabel.
Det mest utfordrende med å være filmskuespiller er at man hele tiden blir avbrutt.
- Da er vanskelig å holde fast ved karakterens følelsesregister.
19-åringen håper å komme inn på Statens Teaterskole, men hun føler seg ikke helt klar ennå, og vil derfor ta et år på folkehøgskole først.
- Vil vi se deg i flere filmer?
- Jeg drømmer jo om det. Innspillingen er det kuleste jeg har vært med på. Da jeg kom hjem ble jeg nesten deprimert fordi jeg var sikker på at jeg aldri kom til å oppleve noe så kult igjen.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00