Justads debutalbum «Riv i hjertet» lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).

HER kan du lese HAs anmeldelse fra festivalen på Tjuvholmen i sommer.

Oppfølgeren «Ingenting i Paradis» fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere, og hele turnéen ble utsolgt før den var i gang. I høst er det duket for en ny og mer omfattende turné, med Hamar som et av spilestedene. Og etter opptredenen på Tjuven, er det klart at det er et stort publikum som venter på Justad.

Med konserten 19. oktober er Justad nå også klar for Festiviteten Bar & Scene – Hamars nye konsertlokale. 14. september er det Frida Ånnevik som har første konsert på Festiviteten. Andre artister som er klare er Lisa Ekdahl, Christel Alsos, Oslo Ess, The Real Group og Bugge Wesseltoft. Nå er også Sondre Justad inne på lista.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.