Anmeldt
Vamp reiser landet rundt for å markere at det er 20 år siden bandet slapp debutalbumet, og fredag kveld var det Hamar som fikk besøk av jubilantene. Det var forvirring rundt konserttidspunkt tidligere på dagen, men Gregers var for lengst fullsatt da rogalendingene entret scenen. Vamp hadde nemlig invitert til jubileumsfest, og den var det ingen som ville gå glipp av.

Gjenforening

Feiringen startet flott med tre låter fra bandets tre ulike vokalist- epoker. Deretter fikk vi demonstrert bandets enorme produksjon og variasjon gjennom et strøkent program med både trøkk og følelse. Store deler av konserten ble brukt til å spille gamle perler, ettersom dette var en kveld der man skulle markere hele bandets repertoar, og ekstra hyggelig var det å se Jan Ingvar Toft på scenen sammen med sine gamle bandkollegaer. Det var Toft som sto foran mikrofonen for 20 år siden, og da passet det utmerket at han og bandet er gjenforent under hele jubileumsturneen.
De øvrige på scenen var Øyvind Staveland, Torbjørn Økland og Carl Ø. Apeland fra originalbesetningen, i tillegg til Paul Hansen, Odin Staveland og Torstein Lofthus som har figurert fast sammen med bandet i løpet av de siste årene. De fikk den festen de var ute etter, og selv om publikummerne startet tregt, våknet også de etter hvert. Stemningen sto i taket da konserten nærmet seg slutten, og avslutningen med «Månemannen» luktet det skikkelig svidd av. Deretter fikk vi ønskelåtene «Liten Fuggel» og «Tir n'a Noir» som en perfekt avslutning på kvelden, og da fikk også publikum til å bruke stemmebåndet.

Fornøyd publikum

Det grenset til allsang under ekstranumrene, og etter siste strofe var sunget kunne man høre at hele Gregers summet av begeistring. Siv Merethe Botten hadde tatt med seg venninnene Linn Holst Berntsen og Hanne L. Sæthre fra Brumunddal til Hamar for å se favorittbandet, og rett etter konserten var hele gjengen nyfrelst.
- Nå er vi bare glade for at vi lot oss overtale til å bli med, sier Linn Holst Berntsen.
- Dette var rett og slett veldig, veldig bra, sier Hanne Sæthre fornøyd.
La oss håpe på 20 nye år.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.