11. mai står den tidligere vokalisten i Rainbow og Deep Purple på scenen på Brumunddal Live Scene Bakgården.

– En festivaljobb ble avlyst og da slo vi til. Han spiller i Trondheim lørdag og søndag – men først i Brumunddal fredag. Vi slo til, sier pubdriver Bjørn Fenn.

Til Brumunddal Live Scene kommer JLT med følgende band: Jorge Salan (gitar) – Ken Sandin (bass) Pontus Engborg (trommer) Patrik Samuel Olsson (tangenter).

Rockebandet Baby Snakes spiller også samme kveld på Brumunddal Live Scene. Fenn mener det er plass til 300 mennesker i lokalene.

Joe Lynn Turner har gjort suksess med to glimrende konserter på Tømmerstock – da med et lokalt sammensatt backingband.

Med imponerende pondus sang Joe Lynn Turner hits etter hits fra glansdagene med Rainbow og Deep Purple.

Bjørn Fenn, som driver Brumunddal Live Scene, regner med det blir trangt om plassen den fredagskvelden i mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.