Boka «Jesperpus – en helt spesiell katt», forfattet av matmor Aina Stormo og Katia Gjerding Wiegand, viser hele spekteret av Jesperpus’ sider fra hans hverdag som kattekjendis. Boka har blitt en suksess, skal vi tro forlaget. Mandag melder nemlig Cappelen Damm at boka blir trykket i 5.000 nye eksemplarer etter at førsteopplaget på 3.000 ble revet vekk.

Jesperpus ble verdenskjent over natta etter at TV 2 sendte en film hvor han går på ski med matmor Aina Stormo. Filmen ble i timene etterpå spredt i sosiale medier over hele verden, noe som har gitt millioner av visninger.

Jesperpus har for lengst fått sin egen blogg og en Facebook-side med over 57.000 følgere. Ifølge Time Magazine er Jesperpus det 59. mest innflytelsesrike dyret i hele verden. Kjendisstatusen gjør at Jesperpus rett som det er blir gjenkjent på gata, og henvendelser strømmer på – også fra utlandet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.