Jenny Skumsnes Moe (24) stakk av med Henning Børresens Talentpris 2011 under Hamar Janitsjarskoles årlige Triol-arrangement.

Dette er den 10. gangen den årlige talentprisen deles ut, og siden 2002 har Henning Børresens Kulturfond delt ut en kvart million kroner til unge mennesker som utøver en form for kunstnerisk virksomhet, og som satser på å gå videre med det.
- Å vinne denne prisen hjelper meg så utrolig mye med å komme videre, fortalte Moe etter å ha fått overrakt sjekken på 25.000 kroner fra styremedlem Tove Myrvold og Henning Børresen selv.
Seremonien fant sted under Hamar Janitsjarskoles 48. Triol-konsert på Scandic store scene lørdag kveld.
- Jeg ble overrasket over at prisen gikk til meg som utøver av popmusikk. Det er mange som ikke tror det, men hverdagen til en popmusikere er virkelig « A Hard Days Night», sa Moe. Den usignerte musikeren fortalte at pengene kommer til å gå til studioinnspilling, og at dette er en god hjelp på vegen mot drømmen om å kunne leve av å skape musikk.
Her er de tidligere vinnerne av Hennings Børresens Talentpris:
2010 Marte Reithaug Sterud
2009 Kasper Skullerud Værnes
2008 Astrid Groseth
2007 Mari Rui Nygard
2006 Yngvild Aspeli
2005 Maren Myrvold
2004 Espen Berg
2003 Mari Silje og Håkon Samuelsen
2002 Synnøve Wetten

Les mer om årets Triol-arrangement og Jenny Skumsnes Moe i mandagens papirutgave av HA.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.