Det var mange som kom til Gravdal i ettermiddag for å høre Jan Erik Vold lese egne dikt. Men det ble ingen høytlesning. Istedet fikk vi høre diktene fra en cdspiller med dårlig lyd. Noen virket skuffet, mens andre syntes å være fornøyd med å høre Vold fortelle om diktene mellom sporene han spilte av fra cdeen: Bye Bye Blackbirds.
Vi traff en ekte Vold fan.
- Jeg liker livserfaringen i alt Vold skriver om. Det er så mye bredde og stort spenn i hans tekster, sier Tone Merete Øverby.
Festivalsjefen Gunnar Brox Haugen gleder seg veldig til søndagens bestillingsverk: Nattåpent i Hedmarksmuseets Aula, der blant annet Anders Baasmo Christensen skal lese dikt til musikk komponert av Invild Koksvik Amundsen og Lars Jakob Rudjord.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.