Suksess med Sting, suksess med Elton John og suksess med a-ha. Nå venter folk på at navnet på artisten for Stortorget-konserten i Hamar skal slippes.

Han som leter, Espen Solheim Røhne, sier at han er på overtid i forhold til hva han opprinnelig ønsket seg. Han sier det er lagt inn bud på flere artister, men så langt kan han ikke presentere en ny verdensstjerne for Stortorget-konserten.

– Når kommunen ønsker at det skal være en lørdag, så er det færre artister å velge mellom.

– Vil det si at du begynner å bli litt bekymret?

– Nei. Jeg er ikke bekymret. At vi skal finne en bra artist, det er jeg sikker på. Men kommunen er også opptatt av å unngå kollisjoner med andre, og det er mange arrangementer neste sommer. Er ukedagene et alternativ for Stortorget-konserten, så er det nok en enklere jobb å skaffe en artist, sier Espen Solheim Røhne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.