Når ungpikeidolet, som selv ikke engang er rukket å bli fjortis (fyller 26. desember), starter sin norgesturné i Hamar 10. desember, skjer det for en fullsatt sal.

De 872 billettene til konserten i Kirsten Flagstad-salen ble lagt ut for salg søndag formiddag, og om lag et døgn senere var billettene solgt til ivrige tilhengere av det finske idolet, bekrefter programsjef Mocci Ryen i Hamar kulturhus.

For dem som ikke rakk å skaffe seg billetter, men likevel håper å få se 13-åringen på scenen i Hamar, er det kun et lite håp:

- Dersom reserverte billetter ikke hentes innen fristen, vil de bli lagt ut på nytt. Men per nå er konserten utsolgt, sier Ryen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.