Da det ble kjent at duoen skulle ha konsert i kulturhuset, ble den utsolgt bare timer etter at billettsalget ble åpnet.

Da startet jobben med å prøve å få i stand en ekstraforestilling.

Men nå er det klart at det blir kun den ene forestillingen i kulturhuset.

Ifølge kulturhusets leder Terje Gloppen er det uenighet med managementet Backstage om leieprisen av salen for en eventuell ekstrakonsert som er årsaken til at det ikke blir noe av.

– Vi vil gjerne og har stor tro på å fylle en sal til, på betingelse av at leien av salen er den samme for begge konsertene, det vil i dette tilfellet si en fordeling på 23 prosent til kulturhuset og 77 prosent til artistene, sier Gloppen.

– Dessverre kom vi ikke til enighet med managementet. Derfor vil det bare bli den ene konserten, for de 486 som har fått billett til den.

– Men det må også sies at vi er glade for å kunne tilby denne ene konserten, sier han, - selv om både vi og publikum skulle ønske at det ble to.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.