- Vi har solgt 150 billetter til nå, sier Bente Sæther og Live Kornerud. De er to av de 60 frivillige som støtter opp under festivalen.

De regner med flere publikummere enn de 300 som kom i går.

Etter nostalgien med Knockabout er det Margfolket som spiller på den store scenen.

- Dette er knall, jeg er her for Margfolket, sier Morten Ripsrud.

- Det begynner å bli bra med folk, og de koser seg, sier Stian Martinsen.

- Margfolket har sin egen sound, og dette er den eneste mulighet til å se de før den nye skiva kommer, sier Ripsrud.

Mailis Enger er helt enig.
- Dette er musikk!, sier hun.

I kveld går det slag i slag, med Levi Henriksen og Thomas Mårud, Hedemarkens Sønner, Marie Bergman, Martine Lund Hoel og til slutt Airplayin'; a band tribute to Airplay.

I tillegg deles Under Bruaprisen 2012 ut. Dette er en pris som gis til en eller flere for deres engasjement. Prisen består av et diplom og en statue laget av kunstner Linda Bakke. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.