Ja, det handler litt om Styve også. For som revy-ringrev og regissør Tom Sterri sier, er Tom og Rolf Just Nilsen ikke så ulike.

– Allsidigheten har de veldig til felles.

legende

Den populære revyartisten Rolf Just Nilsen er kanskje ikke så kjent blant de unge i dag, men spør du de over 50, var han over alt i norsk underholdningsliv i 60- og 70-åra. Den enormt produktive artisten døde, bare 49 år gammel, i det han skulle opp på scenen.

– Det var jo baksiden av medaljen. Og det med å balansere jobb og fri er noe som Tom må passe seg for også, sier Sterri passe faderlig.

mye på jobb

Tom Styve har mye å gjøre. Snart skal han ut på turné med «Korps», før innspurt og premiere på Lillehammer i november. Teatersjef Janne Langaas håper det blir mer enn bare de åtte forestillingene på Lillehammer og Hamar.

Det var hun som ga Tom oppdrag om å gjøre noe på helten som han snakket så mye om. Styve skrev tekster selv og satte sammen et utvalg av Nilsens mange sang- og sketsjer-numre. Slik har «Hva for en klovn er jeg» blitt en personlig forestilling.

– Målet er å bli mer kjent med Rolf Just Nilsen OG med meg, sier Tom Styve, og regissør-Tom legger til at publikum vil få se noen nye, og såre, sider av dem begge.

– Men det blir mye moro, skyter teatersjef Langaas inn,

– Sketsjer mange kjenner igjen, ispedd kjempebra musikk.

– Og mange av låtene er slående relevante i dag, påpeker Sterri, som avviser at dette er ren nostalgi.

Operasanger

Rolf Just Nilsen var i tillegg til komiker, en meget habil sanger, som til og med taklet opera.

– Men du blir ikke lei deg hvis jeg sier du ikke er en typisk operasanger? ler Sterri og Tom nummer to rister på hodet.

Likevel bør ikke publikum bli forundret om Tom Styve klarer dét også.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.