Lokalmønstringen i UKM i Stange er over, juryen er ferdig med jobben sin, nå er det klart hvem som går videre til fylkesfinalen i Eidskog i april. De har hatt en vanskelig jobb, for her var det mye bra å velge mellom.

DISSE GÅR VIDERE

SCENE:
* Sara Moen Engstrøm (soul)
«Almost There»
* Crøzamaya (hardcore/punk)
«Kill the Sober one»
* Left Helpless by Right reasons (alternativ pop/rock)
«My House.. for now»
* Spit of Pestilence (metall)
«Cold Nightmares»

KUNST:
* Razia Asghary (blyant)
«Age before Beauty»
* Monica Jensen (blyant)
«Elvis»
* Ingrid Georgine Paris Børvan (foto)
«Prinsessa»
* Masooma Asghary (foto)
«Beauty of Nature»

SUPERKVALITET

- Det var ikke så mange sceneinnslag i år, med det var superkvalitet på det som var, sier Jorunn Hagelund.

Hagelund har vært med og arrangert UKM i Stange helt fra starten av, og har slett ikke tenkt å gi seg med det første. Dette er moro.

Hun er også overveldet over nivået på billedkunsten.

- Hadde det vært opp til meg, så hadde alle gått videre. Nivået er utrolig høyt, sier hun.

Hagelund vil også trekke fram de som ikke synes på scenen og på kunstutstillingen, nemlig de som har gått UKMs matlagingskurs.

- Det er de som har laget den nydelige greske maten som serveres her i kveld, med krydder hentet fra Hellas, forteller hun. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.