Klubb Nor, i regi av Hamar Musikkverksted, skal gi unge og lokale artister muligheten til å prøve seg på en større scene. Som en del av kulturhuset og musikkverkstedets ungdomssatsing stiller de hver fjerde torsdag en scene til disposisjon. Torsdag kveld var elektronikaduoen Second Sons tur til å innta klubbscene Rolf Jacobsen.

Second Sons består av brødrene Jakop Kippersund Nesdal (elektronikk og laptop) og Alf Kippersund Nordseth (trommer).

- Vi har et eksperimentalt uttrykt med elektronisk, akustisk, mekanisk og fysisk musikk, basert på improvisasjon. Musikken kan beskrives som halvbehagelig dansemusikk, sier Nesdal.

Konseptet så dagens lys på musikkfestivalen Finnstadfest i 2013.  Second Sons var sist å se på Hamar Teater ved juletider. Opptredenen på KlubbNor var den femte konserten så langt. 

Klikk linken til høyre for å høre "Konseptet", som spilte på KlubbNor samme kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.