Publikum ble møtt med rød løper til forestillingen, som nok ble helgens hovedbeholdning for dem som hadde tatt turen til Teatersalen i Brumunddal. Brumunddal Brass inviterte nemlig til storslått konsert der filmmusikken sto i sentrum, og med en herlig utvalg fra en rekke sjangre, ble det en skikkelig festkveld.

Mange kjente melodier
I programmet sto det at de virkelig hadde satset fram mot denne konserten, og at de for anledningen hadde fått en rekke stykker arrangert spesielt til dette konsertprogrammet. Det fungerte veldig bra, for selv om de ikke stiller med strykere eller treblåsere fikk de absolutt fram melodiene vi kjenner så godt fra filmverdenen.

Programmet startet omtrent episk «Also Sprach Zarathustra» fra Stanley Kubrick's romodyssé før vi beveget oss ut i farlig farvann med John Williams tema fra «Haisommer». Med det var standarden satt for en begivenhetsrik og underholdende kveld.

Herlige solister
Solistene må nevnes med to streker under hvert av navnene, for det virker virkelig som at søskenparet Kippersund Nesdal har funnet fasiten i bruk av det menneskelige stemmebånd. Med et vanvittig repertoar var de to suverene under fredagens konsert, og det virker som at de blir bedre og bedre for hver gang de står på en scene.

Knut Kippersund Nesdals tolking av «Kamilla og Tyven» kan trekkes fra som et høydepunkt, men det var også rimelig mange av publikummerne som satt måpende når søsteren Johanne sang «Gabriellas sång».

Trompetisten Geir Lillehovdes spektakulære avslutning med tema fra «Rocky» bør også nevnes som en verdig avslutning på en herlig festkveld.

Friserte konferansierer
To av Brumunddals «Friserte fruer», Ragnhild Sveen Ellefsæther og Tove Merete Mangset, loset publikummerne gjennom programmet, og med vittige sketsjer klarte de å holde alle varme utover kvelden.

Det er likevel Brumunddal Brass som står igjen som de største vinnerne. De fikk nok en gang bevist at når de inviterer til fest så får man underholdning i bøtter og spann.

Var du ikke en av de som hadde tatt turen i går, så har du sjansen til å få med deg den samme pakken i kveld.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00