HAMAR
«And I've been putting out fire with gasoline» brølte Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, og tente lunta for blåsernes utbasunering.
Artistsøsknene Knut og Johanne synes å vokse som artister mellom hver gang de står på scenen, og gjør virkelig ikke skam på dette mildt sagt krevende låtutvalget.
Nor-Døst var i fyr og flamme, og har gitt arrangementene en spennende og særegen vri. Publikum oppfordres spesielt til å spisse ørene under «The Laughing Gnome» og «Let's Dance».

SCENEGRAFISK FLOTT

Dansejentene tilførte forestillingen et flott og morsomt visuelt element, og tolket låter som «Alabama Song», «Dancing In The Street», «Life On Mars» og «Space Oddity».
Med kreativ koreografi tilførte de scenebildet det lille ekstra, og klarte bragden å unngå å virke overflødige eller malplasserte. Slagerne til slutt
Strategisk nok har Nor-Døst gjemt de største påskeeggene i forestillingens andre del. Som himmelske perler på en snor, eller rettere sagt jack-kabel, strømmet slagere som «Life On Mars», «Space Oddity», «Heroes» og «Changes» ut i salen. Med glimt i øyet og gull i strupen sende artistspirene gode og krystallrene vibrasjoner ut til salens fire ekstatiske prøvepublikumere.
Undertegnede var dog skeptisk til applausnummeret «Under Pressure» lenge før han i det hele tatt entret salen, men må i likhet med flere i påsken krype til korset: Herregud for en avslutning!
Påskekonserten til Nor-Døst er virkelig et verdig alternativ til sosialt samkvem med anemiske datanerder og solbrente fjellfjols.
Premieren er i kveld.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00