– Vi er veldig glad i regionen, og vi vil gjøre det enda bedre for folk å bo her, sier Espen Bjørkheim. Det var han som sammen med Espen Solheim Røhne kom fram til at Hamar har en klar mangelvare.

Les også: Elton John klar for Stortorget

– Vi har hatt noen år med kanonvekst i regionen, og kommunen og næringslivet har etterlyst et arrangementsselskap. Nå går vi sammen for å skape nye arrangementer og for å bidra til at dagens arrangementer blir enda bedre, sier Bjørkheim. Det nyetablerte arrangementsselskapet har fått navnet Eventlaget, og de ferske partnerne forteller at de vil bidra til å gjennomføre både små og store arrangementer.

– Her snakker vi om små og store events som setter Hamar på kartet og som skaper stolthet i regionen, sier Røhne.

Fire tungvektere

Eierskapet fordeles mellom Anti AS, Venues, Destinasjonsservice AS og Thomas Mølstad i fire like deler. Alle fire er tungvektere innenfor sitt eget fagfelt. Espen Bjørkheim eier og driver Turoperatøren Destinasjonsservice som blant annet har gjort suksess med Rib-safari på Mjøsa. Espen S. Røhne driver bookingbyrået Venues som allerede har bidratt med å overbevise superstjerner som Elton John, Sting og Toto til å spille i Hamar. Kjetil Wold har gjort stor suksess med det velkjente reklamebyrået Anti. HA har tidligere omtalt Thomas Mølstad, som sa opp sin stilling i Hamarregionen reiseliv for å jobbe for Musikk i Hedmark. Musikk i Hedmark ble som kjent avviklet kun måneder etter Mølstads tiltredelse, og Mølstad endte til slutt opp med å legge ut sin egen CV på Facebook. Han går nå inn som foreløpig eneste ansatt i Eventlaget.

Utfyller hverandre

Kjetil Wold er klar på at de fire samarbeidspartnerne utfyller hverandre på en god måte.

– Det er mye spennende og utfyllende kompetanse som sitter rundt dette bordet, og akkurat det er mye av årsaken til at vi fire går inn i dette her. Vi har et felles ønske om å bidra positivt for å få regionen og Hamar på kartet, sier Wold.

– Nå skal vi rett og slett dra på litt, sier Espen Solheim Røhne.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00