Norsk populærmusikk har sin Hall of Fame, Rockheim i Trondheim. Norske operasangere har fått seg et hjem på Hamar. Anno museum opprettet i 2013 norske operasangeres Hall of Fame i Kirsten Flagstad Museum, Nå inviterer museet publikum til å foreslå hvem som skal komme på veggen i 2016.

– Vi ønsker å hylle de beste vi har og har hatt, og er åpne for forslag fram til 31. oktober, sier Flagstadmuseets leder Annika Åsen, som allerede har Aase Nordmo Løvberg, Ingrid Bjoner, Ragnar Ulfung, Knut Skram, Terje Stensvold, Ivar F. Andresen og Kaja Eide Norena på plass, men altså vil utvide æresplassen i året som kommer.

Hvem som blir innlemmet blir endelig avgjort av en jury bestående av Annika E. Åsen, Bjørn Simensen, Per Boye Hansen, Anne-Lise Sollied, Harald Herresthal og Oddvar Gundersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.