Ørnulv Snortheim var tilbake på gamle trakter og bød på særegen og særdeles interessant pop på Gregers torsdag kveld.
HAMAR
Multitalentet Ørnulv Brun Snortheim jobber i det daglige som låtskriver, produsent og er fast gitarist for Haddy N'jie. I tillegg er han studiogitarist for Karpe Diem, Marit Larsen, Raga Rockers og Maria Mena.
Den travle musikeren har dog ikke arbeidet like flittig med sin egen plateproduksjon, og et stappfullt Gregers fikk et gjenhør fra «Kangelen», Ørnulvs første soloutgivelse fra 2009.
- Folk synes kanskje det er litt latskap å spille samme plate i tre år, spøkte den hjemvendte multimusikeren.
Men gull taper som kjent ikke sin verdi, og for nye ører var dette en intim og frydefull opplevelse i komponistkunst av høy klasse.
VILT OG VAKKERT
Åpningslåten «Dancing on the water» ble avløst av den vakre rockeballaden «Wild Horses». Med sin komplekse orkestrering og Snortheims avslappende og vakre vokal var dette et av mange høydepunkter.
Den såre, pulserende «Ten floors» var også på spillelisten, i likhet med to helt nye låter. Det nye materialet, som foreløpig er utitulert, er heftige rytmer beriket med folketoner fra Olav Mjelva på hardingfele. En uvanlig, men ytterst fin blanding.
I DRØMMELAND
Ørnulv fikk ideen til «Kangelen» for seks år siden. Den første melodien ble til i drømme, og Snortheim og co. gjør en god jobb med å gjenskape det universet han fikk et glimt av i drømmen.
- Nå er vi i avdelingen hvor alle bør hente seg en kartong vin og trekke seg inn i seg sjøl, spøkte Snortheim før bandet fyrte løs med sin forførende, instrumentale interlude.
Det blir spennende å se hva mer denne talentfulle hamarsingen har i ermet. Enn så lenge får man kose seg med Ørnulv Snortheims gamle drømmeland.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.