Hamar
To 16-åringer var alene om å levere inn bidrag til konkurransen, som har levd sitt liv på Facebook-siden til Seaside Ungdomshus den siste uken.

Fikk spraymale vegg

- Det er mulig vi var for lite flinke til å promotere at det faktisk var en graffitikonkurranse her? Kanskje fristen var for kort? Kanskje ikke premien lokket nok, undrer ungdomsarbeider Bente Johansen.
Ungdommen kunne levere inn tegning av bildet de ønsket å spraymale på den største graffitiveggen utenfor ungdomshuset ved Mjøsa. Den som flest markerte med «liker» på Facebook-siden, skulle få pryde veggen.

Varsler ny konkurranse

Mathias Husom (16) og Øystein Skaaret Melby (16), begge fra Hamar, deltok med hvert sitt bilde. Mathias gikk av med seieren, og mandag kveld dekorerte han veggen.
- Vi prøver igjen til våren med en ny konkurranse og starter promoteringen mye før og på flere steder, så får vi forhåpentligvis flere bidrag. Det finnes mange gode, unge, graffitikunstnere i Hamar, så det gjelder bare å få tak i dem, sier Johansen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.