«Fra scenen underholdt de dyktige og allsidige søsknene som vanlig med en trivelig blanding av revy, humor, sang og musikk», skrev Christian Bergheim i HA etter premieren.

«Gjenkjennelsesfaktoren var stor hos publikum, som lo godt gjennom forestillingen», konstaterte han.

«Med bred dialekt, gode poenger og kortreiste referanser fungerer dette naturligvis bra på hjemmebane på Hedmarken.»

Over brua

Men hvordan ble det mottatt da søsknene tok med seg sommershowet sitt over til andre sida av Mjøsa? Ifølge Oppland Arbeiderblads anmelder Frode Hermanrud «gikk det litt tråere» på forsamlingshuset Vestvang i Fluberg. Selv mente Hermanrud at forestillingen sprikte mellom «bygderevyelementer» og «det søsknene er virkelig gode på: sangharmonier, kløktige og fikse tekster som er hysterisk morsomme (som sangen om å selge støttemedlemskap til bygdas musikkorps og den vanvittig gode grillsangen spunnet over en fiks The Beatles-medley) og mer rene, streite sanginnslag».

«Søsknene Amb er nemlig helt unike når de synger flerstemt og lar humoren bli formidlet gjennom kroppsspråk, sang og snertne tekster på dialekt. For de har alt: Timingen, den naturlige klangen og samspillet dem imellom som attpåtil blir ledsaget av et godt knippe gode musikere,» ifølge Hermanrud i OA.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00