Det ristet i gamle Tangen brenneri i løpet av helgen, for med lokale helter i sentrum fikk sto de musikalske opplevelsene i kø for de frammøtte publikummerne. Hele 22 band fordelt på to scener sto oppført på festivalprogrammet.
Siden festivalens oppstart i 2006 har Tangen Rock etablert seg som Stange kommunes største festival, og det er tydelig dette er en festival som mange har blitt stolte av.

Mange gode band

Festen startet allerede på fredag, og etter en herlig kveld med mange musikalske perler skulle det hele toppe seg under lørdagens konserter. Konsertene åpnet tidlig og hardt med Skies of Gehenna og UKM prosjektet Worms. Guttene i Worms hadde tatt turen fra Kongsvinger for å spille punk, og de sto faktisk på scenen som festivalens yngste musikere. Like etterpå fortsatte festen i brenneriet med Firos Orchestra. Deretter fulgte det spennende jazzensemblet Barokk Taffel på festivalens andre scene. Turboleven, Radiofjes og Geir Lunds Orkester fortsatte deretter moroa, og da klokka hadde passert ni var det en god folkemengde på plass i festivalområdet.

En festival for alle

Litt senere på kvelden var det på tide for at The Hoggorms skulle gjøre sin faste opptreden under festivalen. Odd Vidars fortsatte festen med klassikere fra Joachim Nielsen, En perfekt avslutning på nok en vellykket festivalkveld på Tangen.
Under begge festivaldagene fikk vi se at det varierer enormt mellom ulike sjangre. Kvalitet var allikevel en fellesnevner for samtlige band som spilte under årets Tangen Rock. Ekstra skryt skal arrangørene for at det ikke er 18- års grense på festivalen. Foran hver scene var det satt opp egne alkoholfrie områder, og på den måten kunne hvem som helst, uansett alder, være med på moroa. Vi gleder oss allerede til neste år.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.