De så ut som grønne glitrende stjerner, alle som en og strålte som aldri før. Og med rette. Kabareten i går kveld gikk som en drøm. Den var ikke bare meget underholdende, for også musikalsk sett var av meget høyt nivå, med et show var spekket av variasjon.

Seiret i Irland

Med den friske grønnfargen siktet koret på seieren i Irland, hvor de nylig vant en internasjonal korkonkurranse, og var dermed ikke ment som en direkte inspirasjon til julen.
-Vi er tross alt mer opptatt av maten, enn av Jesus og krybbe og slikt, sa konferansier Knut Faldbakken. Han var i riktig godt slag, og bandt programmet sammen på kjent vis, inkludert grov vits og egenkomponert sang rett fra manuset.

Seirer hjemme

Åpningen var igjen med en potpourri, med skråblikk på Hamar. Musikalsk sett var den knakende god denne gang, med utsøkte melodier hvor både mengde kjøpesentre, jernbaneverket og selvsagt stupetårnet fikk unngjelde.
Etter det gikk det slag i slag, med et nøye sammensatt program. Den røde tråden gikk fra julemat til Irland, og koret presenterte en del av sitt konkurransestoff. «Sittin' on the dock of the bay» var sjeldent groovy, «Voi Voi» var rytmisk sett meget samkjørt, mens de med den utfordrende bulgarske «Kaval Sviri» viste sin girlpower til fulle. Den satt som støpt, og utløste bravorop. Det gjør inntrykk å høre koret synge med så mange forskjellige sangteknikker, og ikke minst med så mye selvsikkerhet.
Humor ble det nok av, både med Faldbakken og ikke minst Liv Simensen, som faste og garantert vellykkede innslag. Årets show utemerker seg likevel denne gangen. Orkesteret var på topp og lysshowet komplementerte helhetsinntrykket. Dette er et vinnende team!
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00