Så langt har designduoen SCA ULVEN, bestående av Marte Beate Jevne Ulven (24) fra Moelv og Sara C. Andersson (27) fra Stockholm og Oslo, deltatt på København Fashion Week to ganger. Det har ført klærne deres ut på nettet. Debutkolleksjonen Vår Sommer 2011 er i salg i nettbutikker stasjonert i London og New York, i tillegg til en butikk i København, og en butikk i Oslo. Denne kolleksjonen førte også til nominasjon i Nåløyet 2011, en kåring i regi av bladet Henne.

Under Oslo Fashion Week skal de presentere sin andre kolleksjon, Høst Vinter 2011-12. Dette skjer på Oslo Kongressenter førstkommende torsdag. Designerduoen gleder seg.
- Vi skal være en del av den norske kjernegruppen som viser fra på OFW. Det er en god mulighet for oss til å få oppmerksomhet omkring merket vårt, og få vist fram kolleksjonen til innkjøpere og presse, forteller jentene i en e-post til HA.
Klesmerket bærer samme navn som duoen bak, SCA ULVEN. Det ble startet opp i januar i fjor. Opphavskvinnene har tilholdssted i Oslo og Moelv. De kjøper stoffer fra forskjellige leverandører, og får bestillingene sydd hos en fabrikk.
De designer utelukkende dameklær, men aldersmessig er målgruppen bred.
- Vi synes det er stilen som definerer kvinner, ikke alderen. I de første kolleksjonene fokuserer vi på kjoler og jakker, for så å utvide kolleksjonen etter hvert, forteller jentene.
Bomull, viskose, silke og ull går igjen i plaggene, og hver sesong lager de ett eller flere print som de digitalprinter på stoff.
Marte Ulven fra Moelv gikk på Ankerskogen videregående, før hun flyttet til Danmark og tok utdanning innen design og business. Det var der hun og Sara C. Andersson møttes.
- Det tok ikke lenger enn en måned før vi visste at vi ville starte noe sammen. Etter noen års planlegging og utvikling viste det seg å være dette klesmerket, forteller de.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.