• Politisk rock: Egeli Hegerberg, Lars Lønning Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen kommer til Gregers 12.12.

– Dette er et program med musikk som fenger de aller fleste, fastslår daglig leder på Gregers, Jørn Nielsen. Han forteller samtidig at de jobber målrettet for å treffe så mange som mulig med høstprogrammet.

– Vi er overbevist om at alle vil være tjent med et høstprogram som favner over et bredt publikum, sier Nielsen, og fastslår samtidig at hamarsingene har mange høydepunkter å se fram til.

Starter med blues

Artistene står nemlig i kø, og første godbit kommer til Gregers allerede 28.7. Da kommer gitarmagikeren Kid Anderson og John «Blues» Boyd til Hamar med en særegen hyllest til den nylig avdøde legenden B.B. King.

– De stikker innom Hamar på veg til Notodden Blues Festival. Kid Anderson har spilt her et par ganger tidligere, og jeg er sikker på at det kommer til å bli helt kanon, sier Nielsen.

Lokale navn som Eau De Vill, Hamar Storband og Cartherud Swing & Bluesband skal alle bevise at de gamle fremdeles er eldst. Enslaved og Black Debbath, Korpiklaani, samt Indy Recordings jubileumskonsert med Keep of Kalessin og Vreid er gledelige innslag for alle som setter pris på tunge gitarriff og svarte klær.

Satser lokalt

Høstprogrammet er sterkt preget av lokale artister, og Jørn Nielsen forteller at det alltid vil være plass til både nyetablerte og rutinerte band fra nærområdet på Gregers-scenen.

– Vi føler at vi har et ansvar for å bidra med hjelp til lokale band, men vi er også avhengig av at artistene trekker publikum, forteller han.

Gregers får dessuten besøk av tungvekterne Silje Nergaard, Chipahua og Jonas Alaska.

– Det er artister som bør sørge for at mange tar turen, sier Nielsen.

Han forteller samtidig at programmet fremdeles ikke er helt ferdigspikret.

– Det er fremdeles noen huller i programmet, og vi forhandler fremdeles med artister, sier Nielsen som nå håper at publikum finner vegen til konsertlokalene.

–Vi håper at folk kommer. Hvis ikke blir det kjedelig for både artister, publikum og arrangør, sier Nielsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.