Ennå er ikke vårkonsertene helt unnagjort. 24. mai kommer Rune Rudberg med band til Herredsvang. Men så blir det konsertopphold til utpå høstparten i Romedal.

– Odd Nordstoga, Frida Ånnevik og Guren Hagen er artister som passer perfekt til konsertlokalet vårt, sier daglig leder i Romedal Catering og vert på Herredsvang, Bjørn Inge Sandvold.

– Dette blir stemningsfulle konserter denne høsten. At vi i tillegg har fått til en kveld med legenden Lill-Babs utpå vinteren, er bare fantastisk, sier han.

Guren Hagen har vært på Herredsvang flere ganger, men de tre andre er nykommere i det intime konserthuset i Romedal.

Soloturné

Odd Nordstoga i soloformat serverer kjente og kjære låter fra katalogen sin i nedstrippede versjoner. I fjor høst slapp han albumet «Aleine Heime» – spilt inn i akkurat dette formatet. Denne våren og til høsten har han satt av plass i kalenderen til en soloturné, og med den stopper han på Herredsvang 26. oktober.

Hedmarksartister

Det blir også hedmarksartister med nasjonal størrelse på scenen på Herredsvang denne høsten. 7. november kommer Frida Ånnevik trio. Akkurat nå er Frida aktuell med singelen «Flyge fra», og hun jobber med en ny plate.

Årets julekonsert blir med Guren Hagen. Guren har fylt Herredsvang med sine stemningsfulle konserter to ganger tidligere, og alt ligger an til at det skal skje igjen. Guren Hagen ga ut sitt første album i 1996, og har til nå utgitt hele 12 album.

Lill-Babs

Barbro «Lill-Babs» Svensson har sluppet hundretalls av plater, gjort utallige kritikerroste show, og ligget på svensktoppen i hundre uker. I februar er hun klar for norgesturné. 3. februar gjør hun show på Herredsvang.

Med over 60 år på scenen har Lill-Babs en enormt innholdsrik karriere å se tilbake på. I denne intimforestillingen deler hun de beste øyeblikkene med publikum, blant annet hvordan hun lærte The Beatles å danse og hvordan det var å jobbe med Sammy Davis Jr.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00