Dårlig vær og lite publikum la et dempet preg på festivallørdagen. Selv om The Orchestra gjorde sitt ypperste for å trekke folk til scenen, ble de først møtt av et relativt tilbakeholdent og lite publikum. Mik Kaminskis felespill og Eric Troyers falsetto klarte omsider å varme opp de snaut 300 personene som funnet vegen ned i åpningskonserten, og da Robben Ford overtok stafettpinnen kl. 21 var det en liten, men dedikert skare av regnponchobærende musikkentusiaster som holdt stemningen oppe.

- Trenger litt oppdragelse

 

Irene Imingen og Ragner Skjellet var to av publikummerne som trosset regnværet.

- Må kunne tåle litt dårlig vær og høy lyd når det først er festival. Og selv om man ikke liker all musikken, så er det selve stemningen. Vi må støtte det som skjer i byen. Vi hamarsinger trenger nok litt festivaloppdragelsen, mener Imingen og Skjellet.

Da klokken hadde passert 22 begynte det heldigvis å strømme på med flere publikummere, og da Ulf Lundell omsider entret scenen, en halv time forsinket, hadde et sted mellom 1000 - 1200 mennesker innsett sin besøkstid. Lundell var i storform, og med et stort og solid band som backup gav han han et vått, med ekstatisk publikum valuta for pengene. 


 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.