Inne i sin tredje dag var det folksomt på parkeringsplassen utenfor Vikingskipet, og da klokka nærmet seg 15 begynte det å flokke seg til foran scenen. Der sto «Skrimmel Skrammel», kjent fra barne-tv-showet med samme navn. Til å begynne med var oppslutningen veldig bra, men avtok litt etter hvert utover i den drøye halvtimen gjengen holdt på. De frammøtte fikk blant annet oppleve rap om kaker og sang om cowboyer.

Tusenvis så Admiral P

Senere på kvelden begynte mørket å falle på, og i lyset fra alle karusellene dukket selveste Admiral P med fullt orkester opp på scenen. Til stødige reggaerytmer sjarmerte han både skrikende ungpiker og en og annen gyngende forelder med hits som; «Engel», «Spinnvill», «Snakke Litt», «Kallenavn» og selvfølgelig den helt nye «Allergisk mot negativitet».

Tradisjon tro var det også noen ungdommer som valgte å delta på Hamar Mart'n bak karusellene.

Fornøyd

Prosjektleder i Festdager på Hamar Mart'n (som det nå heter), Carlina Hitz, kan ikke annet enn å si seg strålende fornøyd med årets mart'n.

- Det var vellykket å flytte hit til Vikingskipet, forteller hun. Det har vært bra gjennomstrømning til nå, og folk reiser langveis fra for å komme hit.

Hamar Mart'n har hatt dørene på vidt gap siden torsdag, og stenger ikke før i morgen søndag.

- Fredag kveld har kanskje vært den beste til nå, men det er umulig å si hvor mange vi har hatt her inne siden inngangen er gratis, forteller hun videre. Dessuten tror jeg Admiral P kommer til å trekke mange i kveld, avslutter Hitz fra toppen av pariserhjulet.

Se større sak i mandagens papirutgave av HA!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00