• IDYLLISK: Bjørn Eidsvåg skrøt av det gode oppmøtet til mandagens konsert.
    FOTO: KRISTIAN EINANG
  • FOLKEFEST: Over 2.000 mennesker var på plass under mandagens festspillkonsert med Bjørn Eidsvåg og Ungdomssymfonikerne.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

Vestbygda var kledd i strålende sommersol, og med godt over 2.000 mennesker til stede på den vakre gården lå alt til rette for en perfekt kveld. 

- For et syn, utbrøt Eidsvåg fra scenen, og var ikke mindre drøy enn at han stoppet konserten for å ta et bilde av folkemengden.

- Så mange folk har det nok ikke vært samlet på Stange på en god stund. Jeg vil tro at gutta i Return har sørget for fest tidligere, men dette må i alle fall være en kveld som havner på en god andreplass, fastslo artisten tidlig i programmet.  

I tillegg til å være mandagens store samlingspunkt debutert Staur gård samtidig som festspillarena, og arrangørene kunne knapt ha bedt om en bedre ramme for en festspillkonsert. 

- I kveld kom godværet med perfekt timing. Det blir ikke bedre enn dette, fastslår Morten Øverby som mandag kveld var blant de over 2.000 menneskene tilstede på Staur gård. 

Se video fra folkefesten øverst i saken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.