Onsdag var det staben på Nortura på Rudshøgda som fikk gleden av Rikskonsertenes pilotprosjekt med arbeidslivskonserter. Tine Thing Helseth og hennes gruppe Ten Thing flesket til med både Mozart, Grieg og Piazolla blant de grønnkledde i kantina. Og hadde ikke Nortura akkurat vært ferdig med slaktesesongen, så ville de blitt det nå. For minikonserten sto til alt annet enn slakt. En gyllen messingstund midt i arbeidsdagen midt i uka. Vil du høre en smakebit på hva supertrompetist Tine Thing Helset og hennes ensemble serverte til lunsj, så finner du det her.
Rikskonsertenes direktør, Åse Kleveland, var sjøl til stede og ønsket slakterifolket velkommen. For arbeidsplasskonsertene er framtidas satsningsfelt for Rikskonsertene, som har fått to millioner kroner fra Kulturdepartementet til det pilotprosjektet Nortura fikk en smaksprøve på.
- Men bare til bedrifter med tillitsvalgte og tariffavtale, sa direktøren. For dette prosjektet er både kulturpolitikk og arbeidslivspolitikk, i nært samarbeid med fagforbundene.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.