Årets utgave av Flagstadfestivalen ønsker å underholde publikum i alle aldersgrupper.

Fredag ettermiddag ble det derfor arrangert barneforestilling i domkirkeruinene i Hamar. Publikum, som for anledningen besto av representanter fra byens barnehager, alders- og sykehjem, så ut til å trives godt idet de dyktige sangerne danset rundt på scenen og framførte kjente og kjære melodier som Tuppen og Lillemor, og Trollmors vuggesang.

Konsertansvarlig og nestleder i Musikkens venner, Hilde Westgaard, forteller at dagens program skiller seg noe ut fra resten av festivalen.

- Vi har tonet ned Flagstad-referansene, og laget en ren barneforestilling med gode, gamle barnelåter. Barna vil likevel få anledning til å høre litt opera også, sier hun.

På hver av de to forestillingene var det rundt 250 nysgjerrige fjes som fulgte nøye med. Westgaard hadde håpet på 300 besøkende på hver av konsertene, men er likevel fornøyd med oppmøtet.

- Jeg er glad for at så mange barn og eldre får med seg det gode programmet vi har her i dag, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.