• FISKEBETT: En rekke fiskere dro i land flotte ørreter på Mjøsa.
    Fra venstre Egil Sjørengen, Stein Erik Stubbom, Bjørn Magne Øverlien og Robert Larsen.

Storrugg på storrugg har bitt på kroken i Mjøsa i sommer. Ørreten biter fortsatt. Det fikk mange ivrige fiskere erfare i helga da Moelv og Omegn Jeger og Fiskerforening arrangerte «høsten store eventyr» fra fiskerhytta Nordstrand.

Stig Johansen fra Gjøvik hadde virkelig fiskelykken med seg for han dro i land fire flotte ørreter hvorav den største var på 4,14 kilo. Ingen klarte å slå den vekta og fangsten.

Det ble tatt 20 fine mjøsørreter med samlet vekt på 40 kg, så nå er det nok mange mjøsørretmiddager på bordet snart.

1). Stig Joahnsen, Gjøvik 4,14 kilo

2). Espen Haugen Dalbak, Lillehammer  3,85 kg

3). Gunnar Lundby, Gjøvik  2,98 kg

4). Einar Finstuen, Gjøvik 2,74 kg

5). Bjørn Magne Øverlien, Moelv 2,62 kg

6). Tom Roy Sørensen  Snertingdal  2,46 kg

7). Einar Finstuen,Gjøvik 2,32 kg

8). Team Bergvika ,Stavsjø 2,0 kg

9). Robert Larsen, Gaupen  1,86 kg

10). Rolf Væstad ,Gaupen  1,72 kg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.