Start neste fredag. Førtiåtte timers konkurranse. 16. juni og 17. juni. Hovedvinneren stikker av med en ny bil, en flott firehjulstrekker til flere hundre tusen kroner. Det er for fjerde gang klart for Fiskefesten i Storsjøen/Åkrestrømmen/Mistra. Full rulle med fisking, men også kan folket trives med andre aktiviteter.

Premier og agn

Første året var hovedpremien 150.000 blanke kroner, andre året stakk vinneren av med en bil, i fjor var en fiskebåt hovedpremien – og i år er det igjen en flott bil, perfekt til bruk for folk som liker friluftsliv. I tillegg kommer mange andre premier, blant annet 10.000 kroner til vinneren av juniorklassen.

Voldsomme premier lokker garantert, men bedre enn noe annet lokker storfisk – og storfiskerne i Rendalen har allerede løftet på noen skikkelige rugger i Åkrestrømmen. Det er bra agn for sportsfiskere.

Rugger

Fra midt i mai og fram mot i dag har det kommer innmeldinger med jevne mellomrom. Så sent som 3. juni landet Vidar Berget, Rendalen en ørret i Åkrestrømmen på 5,7 kilo, og 2. juni tok Jan Erik Evenstuen, også fra Rendalen i ørret på 3,2 kilo i Åkrestrømmen.

I tillegg til masse fisking, så blir det servering, selvsagt, Trond Strømdahl kommer med villmarksforedrag – og lørdag er det klart for countryrock-bandet Bøgdabråk fra Roan kommune i Sør-Trøndelag.

NM på Mjøsa

Men aller først er det NM på Mjøsa. Denne helga. 9. og 10. juni. Fellesstart Gjøvik havn. Tidlig lørdag ettermiddag. Seksten timers konkurranse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.