Start neste fredag. Førtiåtte timers konkurranse. 16. juni og 17. juni. Hovedvinneren stikker av med en ny bil, en flott firehjulstrekker til flere hundre tusen kroner. Det er for fjerde gang klart for Fiskefesten i Storsjøen/Åkrestrømmen/Mistra. Full rulle med fisking, men også kan folket trives med andre aktiviteter.

Premier og agn

Første året var hovedpremien 150.000 blanke kroner, andre året stakk vinneren av med en bil, i fjor var en fiskebåt hovedpremien – og i år er det igjen en flott bil, perfekt til bruk for folk som liker friluftsliv. I tillegg kommer mange andre premier, blant annet 10.000 kroner til vinneren av juniorklassen.

Voldsomme premier lokker garantert, men bedre enn noe annet lokker storfisk – og storfiskerne i Rendalen har allerede løftet på noen skikkelige rugger i Åkrestrømmen. Det er bra agn for sportsfiskere.

Rugger

Fra midt i mai og fram mot i dag har det kommer innmeldinger med jevne mellomrom. Så sent som 3. juni landet Vidar Berget, Rendalen en ørret i Åkrestrømmen på 5,7 kilo, og 2. juni tok Jan Erik Evenstuen, også fra Rendalen i ørret på 3,2 kilo i Åkrestrømmen.

I tillegg til masse fisking, så blir det servering, selvsagt, Trond Strømdahl kommer med villmarksforedrag – og lørdag er det klart for countryrock-bandet Bøgdabråk fra Roan kommune i Sør-Trøndelag.

NM på Mjøsa

Men aller først er det NM på Mjøsa. Denne helga. 9. og 10. juni. Fellesstart Gjøvik havn. Tidlig lørdag ettermiddag. Seksten timers konkurranse.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00