Og det er kanskje hva som er mest av alt moro med fiske; store og små gleder like mye.

Han som vant hovedpremien i Hamar Arbeiderblads storfiskerkonkurranse i fjor, Tore Finberg fra Ridabu, har akkurat benyttet seg av premien: laksefiske i Namsen. Han rapporterte, som tidligere vinnere, meget fornøyd om oppholdet på Lilleøen Gård i Overhalla.

På morran

– Jeg fikk en laks på 5,3 kilo kort tid før fisket mitt var slutt, sier Tore Finberg.

Det var ved femtiden på morgenen, på den siste roturen, at den satt.

– Til slutt ..., oppsummerer Tore – som forteller om flere napp under laksefisket.

Med på turen var også en annen storfisker på Mjøsa, unggutten Sigbjørn Svenkerud, som i år er høyt oppe på lista under «Ørret Mjøsa», med fisk på både sju og åtte kilo.– Han tok en sjøørret på fire – fem kilo, forteller Tore Finberg.

Den første turen med roer mistet Tore fem – seks lakser, og gutta var flere ganger borti fisk – men Tore måtte vente til finalen før laksen endelig satt.

Stor abbor

Morsomt er det også å få innmeldingen fra Rolander Johannesen på 12 år, som tok en abbor på 1,9 kilo i Stangnessjøen i Eidskog. Det er stor abbor, svært nær fangsten til hun som vant klassen i fjor, Mette Bekkevold fra Løten, som tok en abbor på to kilo i Glomma.

Blid og fornøyd er også ni år gamle Jørgen Lystad fra Nes som tok en abbor på halvkilo’n.

Små eller store, her gleder alle napp.

Husk å melde inn fangst. Og send gjerne med bilde av fisk og fisker. Adressen finnes i en faktaboks på denne siden.

Skitt fiske.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.